Start Online Forløb

Tilbage til Shop

Start Online Forløb

Online forløbet anbefales som et supplement til sessionerne i det personlige forløb, men kan også bruges alene. Hvert afsnit består af en kort inspiration samt en øvelse. Første afsnit er åben fra starten, hvorefter du så løbende vil få adgang til nye afsnit. Online forløbet tager dig igennem rejsen fra visioner til integration i hverdagen. Personlig Coach Online & Coach København.

DKK 995,00

SE FORLØB
Varenummer (SKU): KLC-F-O-OF Kategori:

Beskrivelse

Online forløbet anbefales som et supplement til sessionerne i det personlige forløb, men kan også bruges alene. Hvert afsnit består af en kort inspiration samt en øvelse. Læs inspirationen først hvor der også kan være tekst eller billeder til brug til øvelsen. Når du laver øvelserne, så check af hvert spørgsmål undervejs som du laver dem. Nogle øvelser benytter apps som kan koste et mindre beløb, hvis du vælger det. Du kan også bruge papir i stedet, men det anbefales at bruge nævnte apps. Første modul er åben fra starten, hvorefter du så løbende vil få adgang til de næste moduler. De første moduler åbner hver uge, herefter hver anden uge og til slut hver fjerde uge. Online forløbet virker som supplement til både den lille, mellem og fuld pakke i det personlige forløb og anbefales at tage sammen. Personlig Coach Online & Coach København.

Har du valgt det personlige forløb kan du med fordel sende resultatet af online øvelserne inden kommende session, så inkluderer vi og bygger videre på det i sessionen. Overvej at påbegynde øvelsen kort og få et hurtigt indtryk af den inden du laver den. Så har du lidt tid til at sove på noget af det inden du laver den. Det giver som regel flere resultater. Nedenfor overblik over moduler i forløbet.

1: Visioner & Drømme

2: Personlighed & Værdier

3: Mål I & Idé Liste

4: Mål II & Daglig Rutine

5: Vaner & Ubevidst

6: Begrænsninger & Forhindringer

7: Ressourcer & Flow

8: Forandring & Ståsted

9: Værktøjer I

10: Integration I

11: Værktøjer II

12: Integration II

Bruger du psykofarmaka eller ved psykisk diagnose, henvises der til personlig rådgivning.