Coach København - Personlig Coach Online - Life Coach

- Coaching Metoder -

København Life Coach - Om KLC
København Life Coach - Om KLC
København Life Coach - Om KLC
København Life Coach - Om KLC
København Life Coach - Om KLC
København Life Coach - Om KLC

Henrik Milo

Hej, mit navn er Henrik, jeg glæder mig til at møde dig!

Jeg bor i København, er 44 år og privat praktiserende personlig coach og terapeut. Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse. Jeg har uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT Coach samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi. Har flere års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for produktion og ledelse og til rådighed som agil projektledelses konsulent. Jeg har certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe. 

Som personlig coach kombinerer jeg de forskellige coach og terapi retninger, eftersom disse positivt kan forstærke hinanden. Det kunne f.eks. være afklaring om målsætning og bevidstgørelse gennem integral psykologi, forstærkning af forandring med NLP og underbevidstligt med hypnose. Heri en vekslen mellem klient centreret coaching, hvor klienten selv har svarene og teknikker til, at forstærke de løsninger. Sessionerne har et højt fokus på anvendelighed og integration til hverdagen. 

Jeg er generelt altid under uddannelse, supervision og egen-coaching.

Online eller besøg?

Personlig Coach sessioner tilbydes online via Zoom eller telefon samt på dit arbejde, hjemme hos dig eller som walk’n talk i København & Hellerup. Langt de fleste tager deres sessioner online og oplever, at det fungerer godt og gør det let og fleksibelt undervejs i et forløb.

Tryghed

Trygge hjemlige omgivelser
støtter processen.

Ro

Rolig atmosfære giver
mulighed for fordybelse.

Inspiration

Vante omgivelser skaber
inspiration og kreativitet.

Få Inspiration & Nyheder

Tilmeld dig København Life Coach nyhedsbrev her

Du kan når som helst afmelde.

Udfyld og hør mere!

Tilføj gerne telefonnummer for sms. Så er du sikker på kontakt, hvis mailen skulle lande i dit mail filter.