Personlig Coach

Coach København & Online

Formål

Alle mennesker møder udfordring med meningen i livet eller hverdagen. Vi kigger her ind i hvad som er i spil for netop dig, hvor lysten og passion gemmer sig og hvordan den opnås.

Balance

Mange oplever stress og ubalancer i arbejdslivet eller familien. Her skaber vi ressourcefulde tilstande og finder nye strategier til, at minimere stress og uro. Vi sikrer en bedre balance mellem udfordringer og ressourcer.

Drømme

At realisere drømme er at leve. Det er meningsfyldt, at vokse som menneske og opnå de mål du sætter, de drømme du har. Her har vi fokus på success, udfolde dit potentiale og udleve de drømme du har til livet.

Agilitet

Virksomheder verden over har taget agil coaching til sig for, at nå de mål og visioner de har sat sig. Livet ændrer sig fra dag til dag og kan ikke forudsiges, men vi kan tilpasse os og gøre den personlige udvikling tilpasset.

Få Inspiration & Nyheder

Tilmeld dig København Life Coach nyhedsbrev her

Du kan når som helst afmelde.

Coach Forløb

Indledende snak

Telefon Samtale

Vi aftaler et tidspunkt hvor jeg ringer og kort hører lidt mere. Her kan jeg også give videre anbefaling.
Indledende snak
Rådgivning

Strategimøde

30 min strategimøde eventuelt med forudgående personlighedstest. Her kan du få mere klarhed og rådgivning. Mødet er uforpligtende og foregår online via Zoom. Du kan også mærke, om der er den rette kemi og få svar på dine spørgsmål.
Rådgivning
Lille Pakke

Visioner & Mål

På opstartsmødet aftaler vi forløbet samt tider for møderne, sådan at det matcher dig. Efter det praktiske, starter vi op med de første dele af forløbet. Første modul omhandler herefter visioner og drømme. Vi finder frem til hvad dine drømme og visioner er, samt tydeliggør disse og skaber postive fremtidsoplevelser af dem. Modulerne efter bruger vi på, at få en bedre indsigt i din personlighed og værdier til brug i det senere arbejde. Herefter omhandler modulerne mål, hvor visionerne gøres håndgribelige og opnålige samt derefter mere klarhed omkring identitet og det fremtidige selv.
Lille Pakke
Mellem Pakke

Vaner & Vækst

Første modul af mellem pakken bruger vi på, at arbejde med dine nuværende vaner og ubevidste mønstre. Modulerne efter ser vi på begrænsende overbevisninger, mønstre og de mest relevante forhindringer i forhold til, at opnå de mål vi har opsat. Så ser vi på ressourcer og samler op på dine rutiner og rytmer samt finder ståsted og opnåelse af mere flow.
Mellem Pakke
Fuld Pakke

Integration & Narrativer

Afhængigt af hvilke udfordringer og problematikker vi er blevet bekendt med de foregående moduler, vil vi her fokusere på arbejdet med relevante værktøjer og integration til hverdagen. Det vil foregå skiftevis mellem bevidstgørelse, værktøjer og integration til vaner. Vi udfolder identitet og lederskab og ser på narrativer samt går på opdagelse i livets store fortællinger.
Fuld Pakke
Anderkendelse

Oplev Resultaterne

Det er vigtigt at fejre de positive forandringer. At tillade sig at anderkende det arbejde der er sket, fra bevidstgørelse til integration i hverdagen og opleve sig selv med nye øjne. Det giver nyt ståsted hvorfra nye perspektiver og muligheder opstår.
Anderkendelse
Afslutning

Opfølgningsmøde

En opfølgende session hvor vi tager en status på hvordan det går og snakker om det som er aktuelt. Hvornår den skal ligge aftaler vi ud fra det som passer dig.
Afslutning

Udfyld og hør mere!

Tilføj gerne telefonnummer for sms. Så er du sikker på kontakt, hvis mailen skulle lande i dit mail filter.