Skab Arbejdsliv med Glæde!

Personlig Karriere Coach Online & Erhvervs Coach København

Personlig Karriere Coach Forløb

Du har alt hvad du behøver for at skabe et arbejdsliv med glæde og mening!

Men det kan være at du ikke mærker den store lyst i et nuværende arbejde hvor det går ok, men ikke føles rigtigt eller du er søgende og usikker på hvilke stilinger der er de rette. Det kan også være du er i en aftrædelsesproces, oplever stress eller igang med at søge nyt job.

Fælles er det at finde retning i arbejdslivet. Finde et arbejde som matcher lyst, kompetencer, dine talenter og de muligheder der er i markedet. At skabe et autentisk arbejdsliv med glæde og mening gennem et forløb med en karriere coach.

Karriere Coach Online - Erhvervs Coach & Business Coach København

Kom i mål med Dine drømme!

København Life Coach - Arbejde & Karriere

Visioner & Retning

Hvad er dine drømme til et arbejdsliv? Dine mål? Mange er uklare på det. En typisk start session kan være, at du får mere afklaring om hvad det er. At du får en tydeligere målsætning, sådan at du kan begynde at gå efter de drømme.
København Life Coach - Arbejde & Karriere

Vaner & Bevægelse

Selvom vi kender målene er det ofte ikke så let at realisere dem. Det skyldes ofte de vaner vi har, forhindringer i form af begrænsende mønstre, ubevidste dele eller andet som spænder ben for os, sådan at det ikke lykkes.
København Life Coach - Arbejde & Karriere

Momentum & Flow

Momentum mod dine livsmål kommer gennem arbejdet med bevidstgørelse, mønster afbrydelse, forandring og integrationen til hverdagen. Du begynder så, at mestre det gennem de principper der matcher dig.
Coach København - Personlig Coach Online - Life Coach - Erhvervscoach - Karriere Coach

Masser af erfaring!

Mit navn er Henrik Milo. Jeg bor i København, er 44 år og privat praktiserende coach og terapeut. Jeg har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse. Jeg har uddannelser og certificeringer indenfor ID Integral Life Coach, NLP, Hypnose og EFT samt flere års studie i ID Integral Psykoterapi.

Har dertil mere end 10 års erfaring i erhvervslivet med projektstyring, Ingeniør fra Institut for Produktion og ledelse og arbejder aktivt som agil projektledelses konsulent. Jeg har som erhvervs coach certifikater indenfor de større agile organisationer såsom Scrum.org, AgilePM samt SAFe.

Hvorfor København Life Coach?

Hvad er livsmålsforløbet?

Hvis du vil opnå den udvikling, er livsmålsforløbet noget for dig, fordi det hjælper dig med at skabe den forandring du søger gennem et afprøvet forløb, med masser af erfaring. Med livsmålsforløbet får du et personligt karriere coaching forløb med fokus på dine visioner, mål, persontype, vaner, forhindringer, flow, balance, værktøjer og meget mere.

Gennem forløbet får du indsigt i din personlighed og værdier sådan at vi har bedre forudsætninger for at finde og opnå de rigtige mål og sikre bevægelsen derhen til. Vi tager udgangspunkt i den situation du er i og hvad det er som fylder. Der kommer også fokus på værktøjer til fremtiden som kan hjælpe dig med at skabe det rette arbejdsliv fremadrettet.

Karriere Coach Forløb

Indledende snak
Telefon Samtale
Vi aftaler et tidspunkt hvor jeg ringer og kort hører lidt mere. Her kan jeg også give videre anbefaling.
Indledende snak
Rådgivning
Strategimøde
30 min strategimøde eventuelt med forudgående personlighedstest. Her kan du få mere klarhed og rådgivning. Mødet er uforpligtende og foregår online via Zoom. Du kan også mærke, om der er den rette kemi og få svar på dine spørgsmål.
Rådgivning
Lille Pakke
Visioner & Mål
På opstartsmødet aftaler vi forløbet samt tider for møderne, sådan at det matcher dig. Efter det praktiske, starter vi op med de første dele af forløbet. Første modul omhandler herefter visioner og drømme. Vi finder frem til hvad dine drømme og visioner er, samt tydeliggør disse og skaber postive fremtidsoplevelser af dem. Modulerne efter bruger vi på, at få en bedre indsigt i din personlighed og værdier til brug i det senere arbejde. Herefter omhandler modulerne mål, hvor visionerne gøres håndgribelige og opnålige samt derefter mere klarhed omkring identitet og det fremtidige selv.
Lille Pakke
Mellem Pakke
Vaner & Vækst
Første modul af mellem pakken bruger vi på, at arbejde med dine nuværende vaner og ubevidste mønstre. Modulerne efter ser vi på begrænsende overbevisninger, mønstre og de mest relevante forhindringer i forhold til, at opnå de mål vi har opsat. Så ser vi på ressourcer og samler op på dine rutiner og rytmer samt finder ståsted og opnåelse af mere flow.
Mellem Pakke
Fuld Pakke
Integration & Narrativer
Afhængigt af hvilke udfordringer og problematikker vi er blevet bekendt med de foregående moduler, vil vi her fokusere på arbejdet med relevante værktøjer og integration til hverdagen. Det vil foregå skiftevis mellem bevidstgørelse, værktøjer og integration til vaner. Vi udfolder identitet og lederskab og ser på narrativer samt går på opdagelse i livets store fortællinger.
Fuld Pakke
Anderkendelse
Oplev Resultaterne
Det er vigtigt at fejre de positive forandringer. At tillade sig at anderkende det arbejde der er sket, fra bevidstgørelse til integration i hverdagen og opleve sig selv med nye øjne. Det giver nyt ståsted hvorfra nye perspektiver og muligheder opstår.
Anderkendelse
Afslutning
Opfølgningsmøde
En opfølgende session hvor vi tager en status på hvordan det går og snakker om det som er aktuelt. Hvornår den skal ligge aftaler vi ud fra det som passer dig.
Afslutning

Personlig Karriere Coach Pakker

Alle pakker tilbydes som individuel, makkerpar eller team forløb.
Sessioner kan være online, på dit arbejde, hjemme hos dig eller som walk’n talk.
Har du spørgsmål så send en besked eller book en gratis & uforpligtende snak.

Lille Pakke

Få Retning

Fra kr.19956 moduler og 4 sessioner med opstartsmøde og fokus på visioner, retning og klarhed inkl. online inspiration og øvelser mellem hver session.
Find dine visioner
Få defineret dine mål
Styrk din personlighed
Få struktur i hverdagen
Oplev mere indre ro

Mellem Pakke

Mærk Bevægelse

+ Fra Kr.1995Lille pakke plus 9 moduler og 4 sessioner med fokus på bevægelse, vækst og vaner inkl. online inspiration og øvelser mellem hver session.
Inkl. Lille Pakke
Få mere bevægelse
Skab de rette vaner
Overvind forhindringer
Forandringer i hverdagen
Find flow & ressourcer
Mærk balance & ståsted

Fuld Pakke

Skab Succes

+ Fra Kr.1995Mellem pakke plus 6 moduler og 4 sessioner med fokus på at lykkes, lederskab og narrativer inkl. online inspiration og øvelser mellem hver session.
Inkl. Mellem Pakke
Få værktøjer til fremtiden
Anerkend din succes
Udfold lederskab
Udforsk narrativer
Indre ro & balance

Du kan starte på den lille pakke og så fortsætte på mellem og fuld pakken.

Erhvervs Coach Værktøjer & retninger

Hvornår er det rette tidspunkt?

Hvornår er så det rette tidspunkt for at gøre det og sikre de forandringer? Svaret er så tidligt som muligt. 

Nu er altid den rette tid. En af de stærkeste forandringsprincipper i udvikling er, at de positive forandringer du skaber bidrager til de næste og derfor en eksponentiel vækst. 

Tiden går og skaber du ikke i de forandringer går du naturligt glip af den renters rente der ellers ville være. Er der negative mønstre går det måske endda den gale vej.

København Life Coach - Arbejde & Karriere

Skab Arbejdsliv med Glæde & Mening!

En snak er helt gratis og uforpligtende. Vælger du at starte kan du også nøjes med kun at vælge den lille pakke og kun hvis tilfreds fortsætte til mellem pakken. Hvis det lyder interessant så klik på knappen nedenfor og tag det næste skridt.

Udfyld og hør mere!

Tilføj gerne telefonnummer for sms. Så er du sikker på kontakt, hvis mailen skulle lande i dit mail filter.