90 Min Mini Workshop

Tilbage til Shop

90 Min Mini Workshop

kr. 399,00

90 Minutter Gruppe Mini Workshop – 12 Trin Til Succes.

Workshoppen er online via Zoom – link modtages efter betaling. Efter køb modtager du mail med link til den kommende workshop. Købet giver adgang til 1 download af link i op til 14 dage efter køb.

Kommende workshop:
Fredag d.3 Februar kl.15.30-17.00

Varenummer (SKU): KLC-M-P-W90M Kategori:

Beskrivelse

Kom til denne 90 minutter gruppe mini-workshop og få mere succes med dine visioner. Det er en blanding af guidning og små 1-1 rum med øvelser. Vi laver først et kort check-in. Så en guide ned i kroppen og skaber lidt ro og balance. Derefter ser vi på visioner med fokus på de vigtigste. Herefter snakker vi om de næste mål på vejen til de visioner. Så ser vi på personlighed og hvordan du kan bruge din. Vi snakker om vaner og rutiner samt begrænsninger og forhindringer. Der er afsluttende spørgsmål. Her snakker vi måske om flow og følelsestilstande, hvordan vi skaber grounding og ståsted, værktøjer i hverdagen mv.

Workshoppen er online via Zoom – link modtages efter betaling. Efter køb modtager du mail med link til den kommende workshop. Købet giver adgang til 1 download af link i op til 14 dage efter køb. Personlig Coach Online & Coach København.

Bruger du psykofarmaka eller har du en psykisk diagnose, henvises der til personlig rådgivning.